Korpschef Frans Paauw over demonstraties avondklok: "De politie is uitlaatklep"

Korpschef Frans Paauw over demonstraties avondklok: "De politie is uitlaatklep"

Korpschef <em>Frans Paauw</em> over demonstraties avondklok: &quot;De politie is uitlaatklep&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van zondag 24 januari. Je kunt ook deze hele uitzending van Op1 terugkijken bij Gids.tv. Korpschef Frans Paauw uit Amsterdam is het eens met de uitspraken dat er sprake is van geweld tegen de politie: "Er loopt een groep mensen die overal tegen zijn. Dan is de politie een personificatie van alles waar zij tegen zijn." Bekijk het fragment van de talkshow Op1 hieronder. Heb je Op1 gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Korpschef Frans Paauw over demonstraties avondklok: "De politie is uitlaatklep"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van zondag 24 januari. Je kunt ook deze hele uitzending van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Korpschef Frans Paauw uit Amsterdam is het eens met de uitspraken dat er sprake is van geweld tegen de politie: "Er loopt een groep mensen die overal tegen zijn. Dan is de politie een personificatie van alles waar zij tegen zijn."

Bekijk het fragment van de talkshow Op1 hieronder. Heb je Op1 gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Korpschef Frans Paauw over demonstraties avondklok: "De politie is uitlaatklep" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier