Op1: Verklaring van burgemeester John Jorritsma over demonstraties Eindhoven

Op1: Verklaring van burgemeester John Jorritsma over demonstraties Eindhoven

Burgemeester John Jorritsma van Eindhoven geeft vanavond bij Op1 een kleine verklaring over de situatie in zijn stad.

De tekst gaat verder onder de verklaring

<em>Op1</em>: Verklaring van burgemeester <em>John Jorritsma</em> over demonstraties Eindhoven Burgemeester John Jorritsma van Eindhoven geeft vanavond bij Op1 een kleine verklaring over de situatie in zijn stad. De tekst gaat verder onder de verklaring Hierboven zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van zondag 24 januari. Je kunt ook deze hele uitzending van Op1 terugkijken bij Gids.tv. PolitieJorritsma stelt dat er geen sprake was van demonstreren: "Het was een uiting van puur geweld tegen de politie met als doel mensen te verwonden en vernielingen aan te richten." "Ik heb mij best wel eens een keer onzeker gevoeld", geeft Jorritsma aan. "De stad wordt gewoon gesloopt door een stel vandalen. Het is ongekend. Bekijk het fragment van de talkshow Op1 hierboven. Heb je Op1 gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1: Verklaring van burgemeester John Jorritsma over demonstraties Eindhoven

Hierboven zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van zondag 24 januari. Je kunt ook deze hele uitzending van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Politie
Jorritsma stelt dat er geen sprake was van demonstreren: "Het was een uiting van puur geweld tegen de politie met als doel mensen te verwonden en vernielingen aan te richten."

"Ik heb mij best wel eens een keer onzeker gevoeld", geeft Jorritsma aan. "De stad wordt gewoon gesloopt door een stel vandalen. Het is ongekend.

Bekijk het fragment van de talkshow Op1 hierboven. Heb je Op1 gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Op1: Verklaring van burgemeester John Jorritsma over demonstraties Eindhoven of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier