Married At First Sight: dochter Sylvia gelijk laaiend enthousiast over Freddy

Married At First Sight: dochter Sylvia gelijk laaiend enthousiast over Freddy

In Married At First Sight mag de dochter van Sylvia de man ontmoeten met wie haar moeder in het huwelijksbootje stapt. Ze zijn aan elkaar gekoppeld door wetenschappers, en Freddy wordt gelijk goedgekeurd door Romy.

Lees verder onder de video.

<em>Married At First Sight</em>: dochter Sylvia gelijk laaiend enthousiast over Freddy In Married At First Sight mag de dochter van Sylvia de man ontmoeten met wie haar moeder in het huwelijksbootje stapt. Ze zijn aan elkaar gekoppeld door wetenschappers, en Freddy wordt gelijk goedgekeurd door Romy. Lees verder onder de video. Freddy heeft ‘positief aura’“Dit is toch goed, dit is toch geweldig. Sorry hoor, ik ben je even aan het bewonderen.Ja een stoere vent stond er in de brief. Dat is het wel echt, ja”, reageert Romy. “Ik denk dat mijn moeder dit echt wel leuk vindt. Dat weet ik wel zeker. Je hebt al zo’n positieve aura om het maar even zo te zeggen. Een hele fijne uitstraling.” Bekijk het fragment van Married At First Sight hierboven. Married At First Sight is iedere maandag en dinsdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt elke aflevering van Married At First Sight terugkijken bij Gids.tv.

Freddy heeft ‘positief aura’
“Dit is toch goed, dit is toch geweldig. Sorry hoor, ik ben je even aan het bewonderen.
Ja een stoere vent stond er in de brief. Dat is het wel echt, ja”, reageert Romy. “Ik denk dat mijn moeder dit echt wel leuk vindt. Dat weet ik wel zeker. Je hebt al zo’n positieve aura om het maar even zo te zeggen. Een hele fijne uitstraling.”

Bekijk het fragment van Married At First Sight hierboven.

Married At First Sight is iedere maandag en dinsdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt elke aflevering van Married At First Sight terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Married At First Sight: dochter Sylvia gelijk laaiend enthousiast over Freddy of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier