Maandagavond in Crime Desk: insider vertelt over bosgevechten van hooligans

Maandagavond in Crime Desk: insider vertelt over bosgevechten van hooligans

Vanavond is het weer tijd voor een nieuwe aflevering van Crime Desk. In deze uitzending doet een insider een boekje open over bosgevechten van hooligans. Zij spreken dan in een weiland of bos af om met elkaar te gaan knokken. Ook bespreekt John van den Heuvel het laatste nieuws rond topcrimineel Ridouan Taghi.

Bekijk de aankondiging van de nieuwe aflevering van Crime Desk in de video hieronder.

Crime Desk is elke maandag om 20.30 uur te zien op RTL 5. Je kunt alle afleveringen van Crime Desk terugkijken bij Gids.tv.

Maandagavond in <em>Crime Desk</em>: insider vertelt over bosgevechten van hooligans Vanavond is het weer tijd voor een nieuwe aflevering van Crime Desk. In deze uitzending doet een insider een boekje open over bosgevechten van hooligans. Zij spreken dan in een weiland of bos af om met elkaar te gaan knokken. Ook bespreekt John van den Heuvel het laatste nieuws rond topcrimineel Ridouan Taghi. Bekijk de aankondiging van de nieuwe aflevering van Crime Desk in de video hieronder. Crime Desk is elke maandag om 20.30 uur te zien op RTL 5. Je kunt alle afleveringen van Crime Desk terugkijken bij Gids.tv. Crime Desk start maandag: John van den Heuvel checkt tip over wapens Mocro Maffia Bekijk deze video » Maandag in Crime Desk: zit deze man achter verdwijning van zwangere studente? Bekijk deze video »


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Maandagavond in Crime Desk: insider vertelt over bosgevechten van hooligans of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier