Jan Struijs bij talkshow M: "Kreeg advies om onrust niet te onderschatten"

Jan Struijs bij talkshow M: "Kreeg advies om onrust niet te onderschatten"

Hieronder zie je een fragment uit Talkshow M van maandag 25 januari. Je kan ook de hele uitzending van 25 januari terugkijken en alle andere uitzendingen terugkijken bij Gids.tv.

Lees verder onder de video.

Jan Struijs bij <em>talkshow M</em>: &quot;Kreeg advies om onrust niet te onderschatten&quot; Hieronder zie je een fragment uit Talkshow M van maandag 25 januari. Je kan ook de hele uitzending van 25 januari terugkijken en alle andere uitzendingen terugkijken bij Gids.tv. Lees verder onder de video. De voorzitter van de Nederlandse Politiebond, Jan Struijs, vertelt over de chaos van het afgelopen weekend. Al eerder kreeg hij het advies van een Amerikaanse collega om de onvrede in het land niet te onderschatten. Niet alleen zijn er mensen die tegen de coronamaatregelen zijn, maar ook burgers die ontevreden zijn over het kabinet. Deze zullen zich bij elkaar aansluiten en chaos veroorzaken. Bekijk het fragment uit M hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van de talkshow M terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Jan Struijs bij talkshow M: "Kreeg advies om onrust niet te onderschatten"

De voorzitter van de Nederlandse Politiebond, Jan Struijs, vertelt over de chaos van het afgelopen weekend. Al eerder kreeg hij het advies van een Amerikaanse collega om de onvrede in het land niet te onderschatten. Niet alleen zijn er mensen die tegen de coronamaatregelen zijn, maar ook burgers die ontevreden zijn over het kabinet. Deze zullen zich bij elkaar aansluiten en chaos veroorzaken.

Bekijk het fragment uit M hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van de talkshow M terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Jan Struijs bij talkshow M: "Kreeg advies om onrust niet te onderschatten" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier