Opsporing Verzocht: Brandstichter vat zelf per ongeluk vlam (video)

Opsporing Verzocht: Brandstichter vat zelf per ongeluk vlam (video)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 26 januari. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht van 26 januari terugkijken.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Opsporing Verzocht</em>: Brandstichter vat zelf per ongeluk vlam (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 26 januari. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht van 26 januari terugkijken. Tekst gaat verder onder de video. De politie in Limburg is op zoek naar de dader van een autobrand. Op de beelden is te zien hoe er een grote steekvlam ontstaat waardoor de auto in vlammen opgaat. Woordvoerder Cindy Brouns laat weten dat de dader hier niet ongeschonden vanaf moet zijn gekomen. ''We denken dat de brandstichter die ochtend brandwonden heeft opgelopen,'' stelt ze. Bekijk het hele fragment hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Opsporing Verzocht: Brandstichter vat zelf per ongeluk vlam (video)

De politie in Limburg is op zoek naar de dader van een autobrand. Op de beelden is te zien hoe er een grote steekvlam ontstaat waardoor de auto in vlammen opgaat. Woordvoerder Cindy Brouns laat weten dat de dader hier niet ongeschonden vanaf moet zijn gekomen. ''We denken dat de brandstichter die ochtend brandwonden heeft opgelopen,'' stelt ze.

Bekijk het hele fragment hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Opsporing Verzocht: Brandstichter vat zelf per ongeluk vlam (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier