Opsporing Verzocht: Man smijt hamer naar hoofd van politieagent (video)

Opsporing Verzocht: Man smijt hamer naar hoofd van politieagent (video)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 26 januari. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht van 26 januari terugkijken.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Opsporing Verzocht</em>: Man smijt hamer naar hoofd van politieagent (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 26 januari. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht van 26 januari terugkijken. Tekst gaat verder onder de video. De politie in Hilversum is op zoek naar de dader van een poging tot doodslag. Een man op een racefiets gooide op 29 september namelijk een hamer van dichtbij door de ruit van een politieauto. Eén van de twee agenten kreeg daarbij glas in het oog. Bekijk het hele fragment hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Opsporing Verzocht: Man smijt hamer naar hoofd van politieagent (video)

De politie in Hilversum is op zoek naar de dader van een poging tot doodslag. Een man op een racefiets gooide op 29 september namelijk een hamer van dichtbij door de ruit van een politieauto. Eén van de twee agenten kreeg daarbij glas in het oog.

Bekijk het hele fragment hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier