Jinek gemist? Maaike van Primera Den Bosch dankbaar voor crowdfundingsactie

Jinek gemist? Maaike van Primera Den Bosch dankbaar voor crowdfundingsactie

De Primera-winkel van Maaike Neuféglise in Den Bosch werd zondagavond geplunderd tijdens de rellen waarna een video waarin ze haar verdriet toonde het internet over ging. De website Geenstijl begon een crowdfundingsactie en dat leverde tot dinsdagavond al zo'n 73.000 euro op. De eigenaresse is ontroerd: "Ik had me voorgenomen om heel sterk te zijn hier aan tafel. Ik weet gewoon niet wat ik moet zeggen. We zijn zo verrast vandaag door zoveel mensen die ons een warm hart toedragen en het beste met ons voorhebben."

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van dinsdag 26 januari. Je kunt ook deze hele uitzending van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

<em>Jinek gemist?</em> Maaike van Primera Den Bosch dankbaar voor crowdfundingsactie De Primera-winkel van Maaike Neuféglise in Den Bosch werd zondagavond geplunderd tijdens de rellen waarna een video waarin ze haar verdriet toonde het internet over ging. De website Geenstijl begon een crowdfundingsactie en dat leverde tot dinsdagavond al zo'n 73.000 euro op. De eigenaresse is ontroerd: "Ik had me voorgenomen om heel sterk te zijn hier aan tafel. Ik weet gewoon niet wat ik moet zeggen. We zijn zo verrast vandaag door zoveel mensen die ons een warm hart toedragen en het beste met ons voorhebben." Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van dinsdag 26 januari. Je kunt ook deze hele uitzending van Jinek terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Jinek gemist? Maaike van Primera Den Bosch dankbaar voor crowdfundingsactie


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Jinek gemist? Maaike van Primera Den Bosch dankbaar voor crowdfundingsactie of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier