Prince Charming: zijn Marvin en Marnix nog bij elkaar?

Prince Charming: zijn Marvin en Marnix nog bij elkaar?

De afgelopen weken kon de Videoland-kijker genieten van de zoektocht van Prince Charming Marvin naar zijn droomman. Waar vooraf gespeculeerd werd over een sappige serie vol hartstocht, intrige en escapades tussen de deelnemers onderling, bleef het allemaal vrij braaf. Na een aantal afvalrondes moest Ferdi in de finale met lede ogen aanzien dat Marvin niet voor een toekomst met hem koos, maar een leven met Marnix prefereerde. Maar blijkt dat achteraf de juiste keuze?

'Het deed pijn'
In Prince Charming De Reünie krijgen we het antwoord op die vraag, als alle deelnemers nog een keer samenkomen en terugblikken op het datingprogramma. Voor sommigen van hen was het heftig, zoals bij Sezer: "Het deed wel pijn. Ik had wel een week nodig om bij te komen." Ook komen we er achter dat er wat blijkt te spelen tussen twee afvallers en Marvin laat weten dat hij met de kennis van nu andere keuzes zou hebben gemaakt. Wordt het dan toch nog spannend? Bekijk de promo van Prince Charming De Reünie, die vanaf 27 januari te zien is op Videoland, hieronder.

<em>Prince Charming</em>: zijn Marvin en Marnix nog bij elkaar? De afgelopen weken kon de Videoland-kijker genieten van de zoektocht van Prince Charming Marvin naar zijn droomman. Waar vooraf gespeculeerd werd over een sappige serie vol hartstocht, intrige en escapades tussen de deelnemers onderling, bleef het allemaal vrij braaf. Na een aantal afvalrondes moest Ferdi in de finale met lede ogen aanzien dat Marvin niet voor een toekomst met hem koos, maar een leven met Marnix prefereerde. Maar blijkt dat achteraf de juiste keuze? 'Het deed pijn'In Prince Charming De Reünie krijgen we het antwoord op die vraag, als alle deelnemers nog een keer samenkomen en terugblikken op het datingprogramma. Voor sommigen van hen was het heftig, zoals bij Sezer: "Het deed wel pijn. Ik had wel een week nodig om bij te komen." Ook komen we er achter dat er wat blijkt te spelen tussen twee afvallers en Marvin laat weten dat hij met de kennis van nu andere keuzes zou hebben gemaakt. Wordt het dan toch nog spannend? Bekijk de promo van Prince Charming De Reünie, die vanaf 27 januari te zien is op Videoland, hieronder. Bekijk ook Video: dit zijn de 10 deelnemers van Prince Charming Bekijk deze video » Prince Charming gemist? Bekijk de grappigste momenten van seizoen 1 Bekijk deze video »
TV :
Prince Charming: zijn Marvin en Marnix nog bij elkaar?


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Prince Charming: zijn Marvin en Marnix nog bij elkaar? of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier