Lang Leve de Liefde: wat dacht Maikel toen hij Amanda zag?

Lang Leve de Liefde: wat dacht Maikel toen hij Amanda zag?

Amanda wil heel graag weten wat haar date Maikel dacht toen hij haar voor de allereerste keer zag. Een heel positief antwoord krijgt ze echter niet op die vraag. Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder.

<em>Lang Leve de Liefde</em>: wat dacht Maikel toen hij Amanda zag? Amanda wil heel graag weten wat haar date Maikel dacht toen hij haar voor de allereerste keer zag. Een heel positief antwoord krijgt ze echter niet op die vraag. Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder. Lang Leve De Liefde is elke werkdag om 19.00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Lang Leve De Liefde: zijn Corrie en Rob uitgepraat? Bekijk deze video » Lang Leve de Liefde: Leendert is niet echt een makkelijke eter Bekijk deze video »
TV :
Lang Leve de Liefde: wat dacht Maikel toen hij Amanda zag?

Lang Leve De Liefde is elke werkdag om 19.00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Lang Leve de Liefde: wat dacht Maikel toen hij Amanda zag? of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier