Zien: Lockdown verdubbelt aankoopfraude via webshops: "Mensen sturen rommel op"

Zien: Lockdown verdubbelt aankoopfraude via webshops: "Mensen sturen rommel op"

Zien: Lockdown verdubbelt aankoopfraude via webshops: "Mensen sturen rommel op" Nu Nederlanders door de lockdown thuis zitten en meer online shoppen, maken fraudeurs hier flink misbruik van. De politie zag vorig jaar een ruime verdubbeling van het aantal meldingen van online aankoopfraude via webwinkels vergeleken met de jaren voor de coronacrisis. "Pure oplichting""Je denkt dat je een zitzak koopt, maar je krijgt een kussenloop. Of je denkt dat je een kerstboom koopt, maar het is een sticker van een kerstboom", neemt Landelijk meldpunt 'Internetoplichting'-woordvoerder Gijs van der Linde als voorbeelden. "Dit is pure oplichting", voegt hij toe. Bekijk hierboven de AD-video over online aankoopfraude in tijden van corona. Bekijk ook Goedemorgen Nederland: beveiligers vaak aangevallen, VVD wil celstraf voor daders Bekijk deze video » Video: deze relschoppers worden nog gezocht door de politie, vanwege avondklokrellen Bekijk deze video »
Nieuws :
Zien: Lockdown verdubbelt aankoopfraude via webshops: "Mensen sturen rommel op"

Nu Nederlanders door de lockdown thuis zitten en meer online shoppen, maken fraudeurs hier flink misbruik van. De politie zag vorig jaar een ruime verdubbeling van het aantal meldingen van online aankoopfraude via webwinkels vergeleken met de jaren voor de coronacrisis.

"Pure oplichting"
"Je denkt dat je een zitzak koopt, maar je krijgt een kussenloop. Of je denkt dat je een kerstboom koopt, maar het is een sticker van een kerstboom", neemt Landelijk meldpunt 'Internetoplichting'-woordvoerder Gijs van der Linde als voorbeelden. "Dit is pure oplichting", voegt hij toe.

Bekijk hierboven de AD-video over online aankoopfraude in tijden van corona.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zien: Lockdown verdubbelt aankoopfraude via webshops: "Mensen sturen rommel op" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier