Eenvandaag: ruzie EU en vaccinleverancier AstraZeneca loopt uit de hand

Eenvandaag: ruzie EU en vaccinleverancier AstraZeneca loopt uit de hand

AstraZeneca en de EU ruziën al dagen over gemaakte afspraken over de levering van het coronavaccin. "De reputatie van de farmaceutische industrie staat op het spel", zegt Europarlementariër Sophie in 't Veld (D66). Volgens de leverancier zelf zijn er inspanningsbeloften gedaan, maar zijn er geen harde afspraken gemaakt over hoeveelheden die geleverd moeten worden. De Europese Unie en politici lijken machteloos te zijn in deze kwestie.

<em>Eenvandaag</em>: ruzie EU en vaccinleverancier AstraZeneca loopt uit de hand AstraZeneca en de EU ruziën al dagen over gemaakte afspraken over de levering van het coronavaccin. "De reputatie van de farmaceutische industrie staat op het spel", zegt Europarlementariër Sophie in 't Veld (D66). Volgens de leverancier zelf zijn er inspanningsbeloften gedaan, maar zijn er geen harde afspraken gemaakt over hoeveelheden die geleverd moeten worden. De Europese Unie en politici lijken machteloos te zijn in deze kwestie. Bekijk het fragment uit EenVandaag hierboven. Je kunt alle afleveringen van EenVandaag terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Bekijk de beelden: EenVandaag legt coronadrukte in ziekenhuizen vast Bekijk deze video »
TV :
Eenvandaag: ruzie EU en vaccinleverancier AstraZeneca loopt uit de hand

Bekijk het fragment uit EenVandaag hierboven. Je kunt alle afleveringen van EenVandaag terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Eenvandaag: ruzie EU en vaccinleverancier AstraZeneca loopt uit de hand of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier