RTL Boulevard: Gordon overladen met kritiek op nieuwe hond

RTL Boulevard: Gordon overladen met kritiek op nieuwe hond

Het was weer even rustig rondom zanger Gordon, maar sinds hij een nieuw hondje heeft regent het kritiek. Zo zou hij dierenmishandeling promoten met het kopen van deze hond. De zanger heeft gereageerd op alle verontwaardiging.

Kortsnuitige hond
De Koninklijke Hondenbescherming smeekt zender SBS via Twitter om niet mee te werken aan een programma van Gordon en zijn hondje. Dit omdat het beestje tot een niet toegestaan soort zou behoren met een te korte snuit, waardoor het te weinig lucht krijgt en lijdt. De zanger heeft uiteraard gereageeerd op alle kritiek en vertelt dat het hondje prima gezond is.

Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder.

<em>RTL Boulevard</em>: Gordon overladen met kritiek op nieuwe hond Het was weer even rustig rondom zanger Gordon, maar sinds hij een nieuw hondje heeft regent het kritiek. Zo zou hij dierenmishandeling promoten met het kopen van deze hond. De zanger heeft gereageerd op alle verontwaardiging. Kortsnuitige hondDe Koninklijke Hondenbescherming smeekt zender SBS via Twitter om niet mee te werken aan een programma van Gordon en zijn hondje. Dit omdat het beestje tot een niet toegestaan soort zou behoren met een te korte snuit, waardoor het te weinig lucht krijgt en lijdt. De zanger heeft uiteraard gereageeerd op alle kritiek en vertelt dat het hondje prima gezond is. Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder.
TV :
RTL Boulevard: Gordon overladen met kritiek op nieuwe hond


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op RTL Boulevard: Gordon overladen met kritiek op nieuwe hond of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier