Op1 gemist? Radio-dj's Eva Koreman en Frank van der Lende maken speciale radio-uitzending

Op1 gemist? Radio-dj's Eva Koreman en Frank van der Lende maken speciale radio-uitzending

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 28 januari. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 28 januari terugkijken bij Gids.tv.

Lees verder onder de video.

<em>Op1</em> gemist? Radio-dj's <em>Eva Koreman</em> en Frank van der Lende maken speciale radio-uitzending Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 28 januari. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 28 januari terugkijken bij Gids.tv. Lees verder onder de video. Radio-dj's Frank van der Lende en Eva Koreman delen het bed voor wat meer rust en vrede in Nederland. Rare gedachte zal je denken, maar wel heel waardevol: "WIj kunnen misschien een beetje een mantel der liefde geven." Het idee kwam voort uit het negatieve nieuws wat steeds maar weer op de radio verscheen over de rellen in Nederland. Het ging zelfs zo ver dat luisteraars hebben gevraagd of er niet steeds over gepraat kan worden. Daarom maken zij morgen (29 januari) een speciale, liefdevolle uitzending vanuit een bed in het Hilton. Bekijk het fragment uit Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Radio-dj's Eva Koreman en Frank van der Lende maken speciale radio-uitzending

Radio-dj's Frank van der Lende en Eva Koreman delen het bed voor wat meer rust en vrede in Nederland. Rare gedachte zal je denken, maar wel heel waardevol: "WIj kunnen misschien een beetje een mantel der liefde geven." Het idee kwam voort uit het negatieve nieuws wat steeds maar weer op de radio verscheen over de rellen in Nederland. Het ging zelfs zo ver dat luisteraars hebben gevraagd of er niet steeds over gepraat kan worden. Daarom maken zij morgen (29 januari) een speciale, liefdevolle uitzending vanuit een bed in het Hilton.

Bekijk het fragment uit Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV