Jinek gemist? Paul Jansen (De Telegraaf) geeft critici op journalisten geen ongelijk

Jinek gemist? Paul Jansen (De Telegraaf) geeft critici op journalisten geen ongelijk

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van donderdag 28 januari. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek van 28 januari terugkijken bij Gids.tv.

Tijdens de rellen van afgelopen week werd duidelijk dat ook journalisten hun leven niet meer zeker zijn als ze zich tussen die mensen begeven. Volgens Paul Jansen van De Telegraaf heeft die ontevreden groep vooral kritiek op de "gevestigde orde", en daarin geeft hij ze geen ongelijk - want daar maken de grote kranten van Nederland ook deel van uit. Pieter Klok van De Volkskrant gaat nog verder: "Het is terecht dat we soms hard worden aangepakt."

<em>Jinek</em> gemist? Paul Jansen (<em>De Telegraaf</em>) geeft critici op journalisten geen ongelijk Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van donderdag 28 januari. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek van 28 januari terugkijken bij Gids.tv. Tijdens de rellen van afgelopen week werd duidelijk dat ook journalisten hun leven niet meer zeker zijn als ze zich tussen die mensen begeven. Volgens Paul Jansen van De Telegraaf heeft die ontevreden groep vooral kritiek op de "gevestigde orde", en daarin geeft hij ze geen ongelijk - want daar maken de grote kranten van Nederland ook deel van uit. Pieter Klok van De Volkskrant gaat nog verder: "Het is terecht dat we soms hard worden aangepakt." Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Jinek gemist? Paul Jansen (De Telegraaf) geeft critici op journalisten geen ongelijk

Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Jinek gemist? Paul Jansen (De Telegraaf) geeft critici op journalisten geen ongelijk of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV