Lilian Marijnissen in Op1: "Wat mij betreft blijf ik leider van de SP"

Lilian Marijnissen in Op1: "Wat mij betreft blijf ik leider van de SP"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van zondag 31 januari. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken op Gids.tv.

Lilian Marijnissen, lijsttrekker van de SP, zat zondagavond bij Op1 om te vertellen over hun verkiezingsprogramma. Ze werd stevig aan de tand gevoeld door Sven Kockelmann en Talitha Muusse. Wat doet ze bijvoorbeeld als de SP inderdaad, zoals de peilingen voorspellen, van veertien naar tien zetels zakt? "Wat mij betreft blijf ik leider van de SP," aldus Marijnissen.

Lilian Marijnissen in <em>Op1</em>: &quot;Wat mij betreft blijf ik leider van de SP&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van zondag 31 januari. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken op Gids.tv. Lilian Marijnissen, lijsttrekker van de SP, zat zondagavond bij Op1 om te vertellen over hun verkiezingsprogramma. Ze werd stevig aan de tand gevoeld door Sven Kockelmann en Talitha Muusse. Wat doet ze bijvoorbeeld als de SP inderdaad, zoals de peilingen voorspellen, van veertien naar tien zetels zakt? "Wat mij betreft blijf ik leider van de SP," aldus Marijnissen. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Lilian Marijnissen in Op1: "Wat mij betreft blijf ik leider van de SP"

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Lilian Marijnissen in Op1: "Wat mij betreft blijf ik leider van de SP" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier