RTL Boulevard: Gordon over Gerard: "Moest bij Toppers ook middelpunt zijn"

RTL Boulevard: Gordon over Gerard: "Moest bij Toppers ook middelpunt zijn"

Gordon heeft in zijn nieuwe podcast met Don Diablo verschillende onthullingen gedaan. Te beginnen met de Toppers, waarover hij zegt dat het "altijd een strijd" was. Zo zou Gerard Joling "altijd in het midden willen staan". Ook doet hij een boekje open over zijn liefdesleven en zijn bekendheid, dat hem bijna te veel werd. Peter R. de Vries vraagt bijna spottend tussendoor: "En hoe gaat het met dat hondje dan?" De presentatoren hebben er verder weinig woorden voor, en reageren vooral wat spottend.

Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder.

<em>RTL Boulevard</em>: Gordon over Gerard: &quot;Moest bij Toppers ook middelpunt zijn&quot; Gordon heeft in zijn nieuwe podcast met Don Diablo verschillende onthullingen gedaan. Te beginnen met de Toppers, waarover hij zegt dat het "altijd een strijd" was. Zo zou Gerard Joling "altijd in het midden willen staan". Ook doet hij een boekje open over zijn liefdesleven en zijn bekendheid, dat hem bijna te veel werd. Peter R. de Vries vraagt bijna spottend tussendoor: "En hoe gaat het met dat hondje dan?" De presentatoren hebben er verder weinig woorden voor, en reageren vooral wat spottend. Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder.
TV :
RTL Boulevard: Gordon over Gerard: "Moest bij Toppers ook middelpunt zijn"


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op RTL Boulevard: Gordon over Gerard: "Moest bij Toppers ook middelpunt zijn" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV