URK! gemist?: 'Bontjas van Famke Louise' krijgt nieuw leven

URK! gemist?: 'Bontjas van Famke Louise' krijgt nieuw leven

In Urk houden vrouwen niet van weggooien: "Alles verdient een tweede kans, ook de bontjas van Famke Louise." Alleen wordt er toch een beetje getwijfeld aan deze bontjas: "Gelukkig word je op Urk niet besmeurd met verf."

Bekijk het URK!-fragment over de bontjas hieronder.

URK! is elke maandag om 21:30 uur te zien bij SBS6. Je kunt alle afleveringen en de beste fragmenten van URK! terugkijken via Gids.tv.

<em>URK! gemist?</em>: 'Bontjas van Famke Louise' krijgt nieuw leven In Urk houden vrouwen niet van weggooien: "Alles verdient een tweede kans, ook de bontjas van Famke Louise." Alleen wordt er toch een beetje getwijfeld aan deze bontjas: "Gelukkig word je op Urk niet besmeurd met verf." Bekijk het URK!-fragment over de bontjas hieronder. URK! is elke maandag om 21:30 uur te zien bij SBS6. Je kunt alle afleveringen en de beste fragmenten van URK! terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook URK!: Tips van de URK!-dames om thuis je man te verleiden Bekijk deze video » URK!: Gerda niet blij met cadeau Mathilde: "HIJ PAST NIET!" Bekijk deze video »

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op URK! gemist?: 'Bontjas van Famke Louise' krijgt nieuw leven of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier