Kijk LIVE: debat Tweede Kamer over coronavirus en vaccinatiebeleid (4 februari)

Kijk LIVE: debat Tweede Kamer over coronavirus en vaccinatiebeleid (4 februari)

Kijk LIVE: debat Tweede Kamer over <em>coronavirus en vaccinatiebeleid</em> (4 februari) Het debat in de Tweede Kamer over het coronavirus kun je donderdag 4 februari vanaf ongeveer 11.00 uur volgen in de LIVESTREAM hierboven. Vandaag (4 februari) staat er weer een debat op het programma in de Tweede Kamer. Ook deze keer is het coronavirus het onderwerp van gesprek. Daarnaast zal het veelbesproken vaccinatiebeleid van Hugo de Jonge aan bod komen. Bekijk ook Terugkijken: Hugo de Jonge reageert in de Tweede Kamer op GGD-lek Bekijk deze video » Waarom is Nederlands vaccinatiebeleid zo traag?In het debat staan de ontwikkelingen rond het coronavirus centraal. De coronamaatregelen die dinsdag door het Kabinet zijn aangekondigd zullen hierbij worden besproken. Toen is onder meer bekendgemaakt dat het primair onderwijs en de kinderopvang op 8 februari weer opengaan. Demissionair minister-president Mark Rutte en minister Hugo de Jonge zullen het woord doen in de Kamer. Ook gaan zij in discussie over het omstreden vaccinatiebeleid, dat volgens velen veel te traag op gang komt. En het gevaar van de Britse variant van het coronavirus komt aan bod. In de video van NU.nl hierboven kun je LIVE kijken naar het coronadebat van donderdag 4 februari in de Tweede Kamer. Dit debat zal tot ongeveer duren van 11.00 uur tot 19.00 uur. Jinek gemist? "Hugo de Jonge ontregelde de Tweede Kamer met nederigheid" Bekijk deze video » Lilian Marijnissen: ‘Verspilling vaccins moet stoppen’ (Goedemorgen Nederland) Bekijk deze video »
Live :
Kijk LIVE: debat Tweede Kamer over coronavirus en vaccinatiebeleid (4 februari)

Het debat in de Tweede Kamer over het coronavirus kun je donderdag 4 februari vanaf ongeveer 11.00 uur volgen in de LIVESTREAM hierboven.

Vandaag (4 februari) staat er weer een debat op het programma in de Tweede Kamer. Ook deze keer is het coronavirus het onderwerp van gesprek. Daarnaast zal het veelbesproken vaccinatiebeleid van Hugo de Jonge aan bod komen.

Waarom is Nederlands vaccinatiebeleid zo traag?
In het debat staan de ontwikkelingen rond het coronavirus centraal. De coronamaatregelen die dinsdag door het Kabinet zijn aangekondigd zullen hierbij worden besproken. Toen is onder meer bekendgemaakt dat het primair onderwijs en de kinderopvang op 8 februari weer opengaan. Demissionair minister-president Mark Rutte en minister Hugo de Jonge zullen het woord doen in de Kamer. Ook gaan zij in discussie over het omstreden vaccinatiebeleid, dat volgens velen veel te traag op gang komt. En het gevaar van de Britse variant van het coronavirus komt aan bod.

In de video van NU.nl hierboven kun je LIVE kijken naar het coronadebat van donderdag 4 februari in de Tweede Kamer. Dit debat zal tot ongeveer duren van 11.00 uur tot 19.00 uur.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Kijk LIVE: debat Tweede Kamer over coronavirus en vaccinatiebeleid (4 februari) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier