De Slechtste Chauffeur van Nederland: "Heb je een scheet gelaten?"

De Slechtste Chauffeur van Nederland: "Heb je een scheet gelaten?"

Het gaat uiteraard weer eens niet als gepland. De twee deelnemers rijden volledig door de blokken heen, waarna de bestuurder de spanning blijkbaar even niet aankon. Het schijnt ontzettend te stinken in de auto, waarna haar bijrijder vraagt of ze een scheetje heeft gelaten. De bestuurder ontkent dit stevig. Tegelijkertijd blijft zij doorrijden, terwijl er hulp onderweg is. Eén groot drama weer!

<em>De Slechtste Chauffeur van Nederland</em>: &quot;Heb je een scheet gelaten?&quot; Het gaat uiteraard weer eens niet als gepland. De twee deelnemers rijden volledig door de blokken heen, waarna de bestuurder de spanning blijkbaar even niet aankon. Het schijnt ontzettend te stinken in de auto, waarna haar bijrijder vraagt of ze een scheetje heeft gelaten. De bestuurder ontkent dit stevig. Tegelijkertijd blijft zij doorrijden, terwijl er hulp onderweg is. Eén groot drama weer! De Slechtste Chauffeur van Nederland is elke woensdag om 20:28 uur te zien bij RTL 5. Je kunt de spraakmakendste beelden van De Slechtste Chauffeur van Nederland terugkijken via Gids.tv. Zien: Bestuurders zeiknat bij De slechtste chauffeur van Nederland Bekijk deze video »

De Slechtste Chauffeur van Nederland is elke woensdag om 20:28 uur te zien bij RTL 5. Je kunt de spraakmakendste beelden van De Slechtste Chauffeur van Nederland terugkijken via Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op De Slechtste Chauffeur van Nederland: "Heb je een scheet gelaten?" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier