Trailer: Actiefilm Sleepless met Jamie Foxx donderdag te zien bij RTL 7

Trailer: Actiefilm Sleepless met Jamie Foxx donderdag te zien bij RTL 7

Politieagent Vincent Downs, gespeeld door Jamie Foxx, steelt samen met zijn partner een lading cocaïne van een drugsbaron. De crimineel laat Vincents 16-jarige zoon ontvoeren en dreigt hem te vermoorden als Vincent de drugs niet teruggeeft.

Rollercoaster
Vincent komt terecht in een rollercoaster van geweld, bedrog en verraad. Hij gooit alles in de strijd en schuwt geen enkel middel om zijn zoon te redden. De trailer Sleepless is hieronder te bekijken.

Sleepless is donderdag 4 februari om 20:29 uur te zien bij RTL 7. Je kunt Sleepless streamen via Netflix.

Trailer: Actiefilm <em>Sleepless</em> met <em>Jamie Foxx</em> donderdag te zien bij <em>RTL 7</em> Politieagent Vincent Downs, gespeeld door Jamie Foxx, steelt samen met zijn partner een lading cocaïne van een drugsbaron. De crimineel laat Vincents 16-jarige zoon ontvoeren en dreigt hem te vermoorden als Vincent de drugs niet teruggeeft. RollercoasterVincent komt terecht in een rollercoaster van geweld, bedrog en verraad. Hij gooit alles in de strijd en schuwt geen enkel middel om zijn zoon te redden. De trailer Sleepless is hieronder te bekijken. Sleepless is donderdag 4 februari om 20:29 uur te zien bij RTL 7. Je kunt Sleepless streamen via Netflix. Bekijk ook Franse thriller Dealer vanaf 10 maart te zien bij Netflix: bekijk de teaser Bekijk deze video » Documentaire Pelé 23 februari te zien bij Netflix: bekijk de officiële trailer Bekijk deze video »
Film :
Trailer: Actiefilm Sleepless met Jamie Foxx donderdag te zien bij RTL 7


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Trailer: Actiefilm Sleepless met Jamie Foxx donderdag te zien bij RTL 7 of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier