Jinek gemist? Farid Azarkan prijst Hugo de Jonge na debat: "Echt knap"

Jinek gemist? Farid Azarkan prijst Hugo de Jonge na debat: "Echt knap"

De laatste tijd lijkt minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport - en de hoofdverantwoordelijke voor de corona-aanpak - Hugo de Jonge langzaam te bezwijken onder alle kritiek. Farid Azarkan prijst zijn collega echter na het debat van donderdag: "Echt knap".

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van donderdag 4 februari. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek van 4 februari terugkijken bij Gids.tv.

<em>Jinek</em> gemist? Farid Azarkan prijst <em>Hugo de Jonge</em> na debat: &quot;Echt knap&quot; De laatste tijd lijkt minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport - en de hoofdverantwoordelijke voor de corona-aanpak - Hugo de Jonge langzaam te bezwijken onder alle kritiek. Farid Azarkan prijst zijn collega echter na het debat van donderdag: "Echt knap". Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van donderdag 4 februari. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek van 4 februari terugkijken bij Gids.tv. Andere houdingAzarkan doelt hiermee op de compleet andere houding die De Jonge zichzelf heeft aangemeten na alle kritiek. Eerder kon de minister daar moeilijk mee omgaan, maar nu geeft hij ruiterlijk toe dat er veel dingen fout zijn gegaan. De consistentie vond Azarkan prijzenswaardig: "Hij hield dat tot het einde van het debat vol." Er was nog wel een motie van wantrouwen van Thierry Baudet verwacht, maar die was op het laatst niet meer aanwezig. Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Jinek gemist? Farid Azarkan prijst Hugo de Jonge na debat: "Echt knap"

Andere houding
Azarkan doelt hiermee op de compleet andere houding die De Jonge zichzelf heeft aangemeten na alle kritiek. Eerder kon de minister daar moeilijk mee omgaan, maar nu geeft hij ruiterlijk toe dat er veel dingen fout zijn gegaan. De consistentie vond Azarkan prijzenswaardig: "Hij hield dat tot het einde van het debat vol." Er was nog wel een motie van wantrouwen van Thierry Baudet verwacht, maar die was op het laatst niet meer aanwezig.

Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Jinek gemist? Farid Azarkan prijst Hugo de Jonge na debat: "Echt knap" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier