On Stage: Henny Vrienten is het eens met Hang Youth: ‘Leg de Zuidas in de as’

On Stage: Henny Vrienten is het eens met Hang Youth: ‘Leg de Zuidas in de as’

Henny Vrienten was zondag te gast bij het nieuwe programma On Stage. Hierin vertelt de muzikant naar welke muziek we moeten luisteren, om bijvoorbeeld bands in het zonnetje te zetten die nu door corona niet kunnen optreden. Hij is onder de indruk van Hang Youth en kan de boodschap van een van hun nummers zeker waarderen. “Ik weet niet of ik het met alle standpunten eens ben, maar voor mij mag de Zuidas dus ook in de as”, aldus Vrienten.

Bekijk het fragment van On Stage in de video hieronder.

On Stage is elke zondag rond 19.25 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van On Stage terugkijken bij Gids.tv.

<em>On Stage</em>: Henny Vrienten is het eens met Hang Youth: ‘Leg de Zuidas in de as’ Henny Vrienten was zondag te gast bij het nieuwe programma On Stage. Hierin vertelt de muzikant naar welke muziek we moeten luisteren, om bijvoorbeeld bands in het zonnetje te zetten die nu door corona niet kunnen optreden. Hij is onder de indruk van Hang Youth en kan de boodschap van een van hun nummers zeker waarderen. “Ik weet niet of ik het met alle standpunten eens ben, maar voor mij mag de Zuidas dus ook in de as”, aldus Vrienten. Bekijk het fragment van On Stage in de video hieronder. On Stage is elke zondag rond 19.25 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van On Stage terugkijken bij Gids.tv. Zien: Dolly Parton en Barry Gibb steken 'Words' van de Bee Gees in een nieuw jasje Bekijk deze video » Humberto gemist? Edwin Evers over The Weeknd en jaren '80 muziek Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV