Mischa Blok bij Op1: "Goed dat adoptie uit het buitenland wordt opgeschort"

Mischa Blok bij Op1: "Goed dat adoptie uit het buitenland wordt opgeschort"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 8 februari. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 8 februari terugkijken bij Gids.tv.

Mischa Blok bij <em>Op1</em>: &quot;Goed dat adoptie uit het buitenland wordt opgeschort&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 8 februari. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 8 februari terugkijken bij Gids.tv. Mischa Blok is blij dat de adoptie van kinderen uit het buitenland per direct is stopgezet. Zij is van mening dat de Nederlandse overheid niet kan garanderen dat adoptie op dit moment volledig volgens de regels gaat. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Mischa Blok bij Op1: "Goed dat adoptie uit het buitenland wordt opgeschort"

Mischa Blok is blij dat de adoptie van kinderen uit het buitenland per direct is stopgezet. Zij is van mening dat de Nederlandse overheid niet kan garanderen dat adoptie op dit moment volledig volgens de regels gaat.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Mischa Blok bij Op1: "Goed dat adoptie uit het buitenland wordt opgeschort" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier