Weervrouw Nicolien Kroon vertelt in Jinek wanneer we kunnen schaatsen

Weervrouw Nicolien Kroon vertelt in Jinek wanneer we kunnen schaatsen

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van maandag 8 februari. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek van 8 februari terugkijken bij Gids.tv.

Heel Nederland wacht met smart op het verlossende woord: wanneer kan er geschaatst woorden? Meteoroloog/weervrouw Nicolien Kroon kwam bij Jinek met het verlossende antwoord. Volgens haar heeft het wel met de locatie en de diepte van het water te maken, maar aan het einde van de week (donderdag/vrijdag) kan er op veel plekken geschaatst worden.

Weervrouw <em>Nicolien Kroon</em> vertelt in <em>Jinek</em> wanneer we kunnen schaatsen Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van maandag 8 februari. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek van 8 februari terugkijken bij Gids.tv. Heel Nederland wacht met smart op het verlossende woord: wanneer kan er geschaatst woorden? Meteoroloog/weervrouw Nicolien Kroon kwam bij Jinek met het verlossende antwoord. Volgens haar heeft het wel met de locatie en de diepte van het water te maken, maar aan het einde van de week (donderdag/vrijdag) kan er op veel plekken geschaatst worden. Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Weervrouw Nicolien Kroon vertelt in Jinek wanneer we kunnen schaatsen

Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV