Nieuwe heftige beelden Capitool-rellen: bekijk aanval via bodycam van agent

Nieuwe heftige beelden Capitool-rellen: bekijk aanval via bodycam van agent

Bekijk hier heftige beelden van Trump-aanhangers die het Capitool bestormen.

Woensdag vond de tweede dag plaats van het impeachment-proces tegen de voormalige Amerikaanse president Donald Trump. Dit onderzoek draait om de bestorming van het Capitool op 6 januari 2021, er wordt nu onderzocht in hoeverre Trump hiervoor verantwoordelijk is en of hij alsnog kan worden afgezet. Tijdens dit proces in de senaat worden nieuwe heftige beelden getoond van de rellen in het Capitool, onder meer wat een bodycam van een agent heeft vastgelegd.

Bekijk de AD-video met de nieuwe schokkende beelden van de Capitool-bestorming hieronder.

Nieuwe heftige beelden <em>Capitool-rellen</em>: bekijk aanval via bodycam van agent Bekijk hier heftige beelden van Trump-aanhangers die het Capitool bestormen. Woensdag vond de tweede dag plaats van het impeachment-proces tegen de voormalige Amerikaanse president Donald Trump. Dit onderzoek draait om de bestorming van het Capitool op 6 januari 2021, er wordt nu onderzocht in hoeverre Trump hiervoor verantwoordelijk is en of hij alsnog kan worden afgezet. Tijdens dit proces in de senaat worden nieuwe heftige beelden getoond van de rellen in het Capitool, onder meer wat een bodycam van een agent heeft vastgelegd. Bekijk de AD-video met de nieuwe schokkende beelden van de Capitool-bestorming hieronder. Video: alles wat je moet weten over de tweede afzettingsrechtszaak van Donald Trump Bekijk deze video » Nieuwe beelden bewakingscamera bestorming Capitool: Mike Pence geëvacueerd Bekijk deze video »
Buitenland :
Nieuwe heftige beelden Capitool-rellen: bekijk aanval via bodycam van agent


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Nieuwe heftige beelden Capitool-rellen: bekijk aanval via bodycam van agent of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV