Nieuwsuur: Femke Halsema wil jongeren bewegingsvrijheid teruggeven

Nieuwsuur: Femke Halsema wil jongeren bewegingsvrijheid teruggeven

Femke Halsema luidt de noodklok voor de jongeren in Amsterdam en de rest van Nederland, die vanwege de coronacrisis vaak geen kant meer opkunnen: "Ik zoek steun bij het kabinet. Ik vind dat ik vanaf mijn verantwoordelijk hier aandacht voor moet vragen. Je moet de jongeren iets van hun bewegingsvrijheid, hun vriendschappen en toekomstperspectief kunnen teruggeven." Bekijk het fragment van Nieuwsuur hieronder.

Nieuwsuur: <em>Femke Halsema</em> wil jongeren bewegingsvrijheid teruggeven Femke Halsema luidt de noodklok voor de jongeren in Amsterdam en de rest van Nederland, die vanwege de coronacrisis vaak geen kant meer opkunnen: "Ik zoek steun bij het kabinet. Ik vind dat ik vanaf mijn verantwoordelijk hier aandacht voor moet vragen. Je moet de jongeren iets van hun bewegingsvrijheid, hun vriendschappen en toekomstperspectief kunnen teruggeven." Bekijk het fragment van Nieuwsuur hieronder. Bekijk ook Krachtige Femke Halsema bij Op1: "Hier vechten geen burgers met burgers" Bekijk deze video »
TV :
Nieuwsuur: Femke Halsema wil jongeren bewegingsvrijheid teruggeven


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Nieuwsuur: Femke Halsema wil jongeren bewegingsvrijheid teruggeven of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier