Jinek gemist? Orgel Joke en Bjørgen scoren enorme coronahits

Jinek gemist? Orgel Joke en Bjørgen scoren enorme coronahits

Bekijk hier de hele videoclip van Lockdown Lul van Hans Teeuwen en Bjørgen.

In de coronacrisis zorgen bepaalde influencers voor online vermaak, en er zijn ook een paar nieuwkomers die enorme coronahits scoren. Orgel Joke is razend populair geworden met de liedjes die ze speelt op haar keyboard. En Bjørgen scoort een grote hit met Wat Moet Ik Met M’n Lul In De Lockdown van Hans Teeuwen.

Bekijk het fragment van Jinek in de video hieronder. Heb je Jinek gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

<em>Jinek</em> gemist? Orgel Joke en Bjørgen scoren enorme coronahits Bekijk hier de hele videoclip van Lockdown Lul van Hans Teeuwen en Bjørgen. In de coronacrisis zorgen bepaalde influencers voor online vermaak, en er zijn ook een paar nieuwkomers die enorme coronahits scoren. Orgel Joke is razend populair geworden met de liedjes die ze speelt op haar keyboard. En Bjørgen scoort een grote hit met Wat Moet Ik Met M’n Lul In De Lockdown van Hans Teeuwen. Bekijk het fragment van Jinek in de video hieronder. Heb je Jinek gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Jinek gemist? Orgel Joke en Bjørgen scoren enorme coronahits


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Jinek gemist? Orgel Joke en Bjørgen scoren enorme coronahits of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier