Trailer: No Escape met Pierce Brosnan & Owen Wilson dinsdag bij Veronica

Trailer: No Escape met Pierce Brosnan & Owen Wilson dinsdag bij Veronica

Ingenieur Jack Dwyer, gespeeld door Owen Wilson, is met zijn vrouw Annie en twee dochters Beeze en Lucy van Texas naar Zuidoost-Azië verhuisd. Hij wil de plaatselijke bevolking helpen om schoon drinkwater te krijgen. Maar al snel blijkt dat er in zijn nieuwe woonplaats veel gevaren op de loer liggen.

Bekijk de trailer van No Escape hieronder.

De actiefilm No Escape is vanavond, dinsdag 16 februari, om 22:45 uur te zien bij Veronica. Je kunt de film *No Escape* huren via o.a. Pathe Thuis.

Trailer: <em>No Escape</em> met <em>Pierce Brosnan &amp; Owen Wilson</em> dinsdag bij <em>Veronica</em> Ingenieur Jack Dwyer, gespeeld door Owen Wilson, is met zijn vrouw Annie en twee dochters Beeze en Lucy van Texas naar Zuidoost-Azië verhuisd. Hij wil de plaatselijke bevolking helpen om schoon drinkwater te krijgen. Maar al snel blijkt dat er in zijn nieuwe woonplaats veel gevaren op de loer liggen. Bekijk de trailer van No Escape hieronder. De actiefilm No Escape is vanavond, dinsdag 16 februari, om 22:45 uur te zien bij Veronica. Je kunt de film *No Escape* huren via o.a. Pathe Thuis. Bekijk ook Zien: de trailer van The Lost Pirate Kingdom (Netflix) Bekijk deze video » Spannende Netflix-serie Behind Her Eyes vanaf 15 februari te zien, bekijk de trailer Bekijk deze video »
Film :
Trailer: No Escape met Pierce Brosnan & Owen Wilson dinsdag bij Veronica


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Trailer: No Escape met Pierce Brosnan & Owen Wilson dinsdag bij Veronica of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV