Jan Brouwer in Op1: "Als de avondklok er af gaat, komen ondernemers met schadeclaims"

Jan Brouwer in Op1: "Als de avondklok er af gaat, komen ondernemers met schadeclaims"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 16 februari. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 16 februari terugkijken bij Gids.tv.

Hoogleraar Jan Brouwer zat dinsdagavond aan tafel bij Op1 om te praten over de mogelijke gevolgen van het afschaffen van de avondklok. Als de rechter hiertoe bepaalt, haalt die zich nogal wat op de hals. Volgens Brouwer worden niet alleen de duizenden avondklokboetes ongeldig, ook komen ondernemers waarschijnlijk met schadeclaims.

Jan Brouwer in <em>Op1</em>: &quot;Als de <em>avondklok</em> er af gaat, komen ondernemers met schadeclaims&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 16 februari. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 16 februari terugkijken bij Gids.tv. Hoogleraar Jan Brouwer zat dinsdagavond aan tafel bij Op1 om te praten over de mogelijke gevolgen van het afschaffen van de avondklok. Als de rechter hiertoe bepaalt, haalt die zich nogal wat op de hals. Volgens Brouwer worden niet alleen de duizenden avondklokboetes ongeldig, ook komen ondernemers waarschijnlijk met schadeclaims. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Jan Brouwer in Op1: "Als de avondklok er af gaat, komen ondernemers met schadeclaims"

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Jan Brouwer in Op1: "Als de avondklok er af gaat, komen ondernemers met schadeclaims" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier