Eva Jinek: "Dit is meest ingewikkelde klank die in de mensheid bestaat" (video)

Eva Jinek: "Dit is meest ingewikkelde klank die in de mensheid bestaat" (video)

Eva Jinek had het dinsdagavond met haar gasten Ernst Kuipers en Paulien Cornelisse over taal en bijzondere letters, die soms lastig uit te spreken zijn. Jinek: "In het Tsjechisch heb je een 'r' met een omgekeerd dakje erop en dat schijnt de meest ingewikkelde klank te zijn die in de mensheid bestaat. Zelfs Tsjechische kinderen kunnen het niet, die moeten ervoor op bijles."

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van dinsdag 16 februari. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek van 16 februari terugkijken bij Gids.tv.

<em>Eva Jinek</em>: &quot;Dit is meest ingewikkelde klank die in de mensheid bestaat&quot; (video) Eva Jinek had het dinsdagavond met haar gasten Ernst Kuipers en Paulien Cornelisse over taal en bijzondere letters, die soms lastig uit te spreken zijn. Jinek: "In het Tsjechisch heb je een 'r' met een omgekeerd dakje erop en dat schijnt de meest ingewikkelde klank te zijn die in de mensheid bestaat. Zelfs Tsjechische kinderen kunnen het niet, die moeten ervoor op bijles." Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van dinsdag 16 februari. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek van 16 februari terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Eva Jinek: "Dit is meest ingewikkelde klank die in de mensheid bestaat" (video)


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Eva Jinek: "Dit is meest ingewikkelde klank die in de mensheid bestaat" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier