Zien: Disney's eerste trailer van Cruella met Emma Stone

Zien: Disney's eerste trailer van Cruella met Emma Stone

Walt Disney Pictures heeft vandaag de eerste trailer van de live-action film Cruella vrijgegeven. Met de slogan: Brilliant. Bad. A little bit mad. wordt dit weer geweldig duister en donker. Vooral omdat actrice Emma Stone (La La Land) de hoofdrol speelt. Bekijk hieronder de trailer van Cruella.

Zien: Disney's eerste trailer van <em>Cruella</em> met Emma Stone Walt Disney Pictures heeft vandaag de eerste trailer van de live-action film Cruella vrijgegeven. Met de slogan: Brilliant. Bad. A little bit mad. wordt dit weer geweldig duister en donker. Vooral omdat actrice Emma Stone (La La Land) de hoofdrol speelt. Bekijk hieronder de trailer van Cruella. Cruella de Vil is de duistere schurk uit het boek 101 Dalmatiërs uit 1956. Vijf jaar later bracht Disney de gelijknamige en beroemde animatieklassieker uit over hondenouders Pongo en Perdita, die een horde puppy's moeten redden voordat bontjassen van ze worden gemaakt. In het jaar 1996 kwam er een liveactionversie uit van de film, waarin Glenn Close de rol van Cruella speelde. Ook deze nieuwe productie ziet er weer goed uit. De film Cruella zou eigenlijk in oktober in première gaan in de Nederlandse bioscopen, maar is verschoven naar het voorjaar van 2021. Bekijk trailer Flora en de Fantastische Eekhoorn: 19 februari te zien op Disney+ Bekijk deze video » Alle vijf seizoenen van originele The Muppet Show vanaf 19 februari op Disney+ Bekijk deze video » Kijken: de spectaculaire trailer van animatiefilm Raya and the Last Dragon Bekijk deze video » Bekijk de spectaculaire trailer van Falcon & The Winter Soldier, vanaf 19 maart op Disney+ Bekijk deze video »
Trailer :
Zien: Disney's eerste trailer van Cruella met Emma Stone

Cruella de Vil is de duistere schurk uit het boek 101 Dalmatiërs uit 1956. Vijf jaar later bracht Disney de gelijknamige en beroemde animatieklassieker uit over hondenouders Pongo en Perdita, die een horde puppy's moeten redden voordat bontjassen van ze worden gemaakt. In het jaar 1996 kwam er een liveactionversie uit van de film, waarin Glenn Close de rol van Cruella speelde. Ook deze nieuwe productie ziet er weer goed uit.

De film Cruella zou eigenlijk in oktober in première gaan in de Nederlandse bioscopen, maar is verschoven naar het voorjaar van 2021.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zien: Disney's eerste trailer van Cruella met Emma Stone of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV