Zien: Leco van Zadelhoff geeft Eddy Zoey zelfbruiner-advies

Zien: Leco van Zadelhoff geeft Eddy Zoey zelfbruiner-advies

Inmiddels is het enige licht dat we nog zien TL-licht. Wie wel wat kleur op de snoet kan gebruiken, pakt de zelfbruiner erbij. Maar het doe-het-zelven is niet altijd even makkelijk, zo weet Leco te vertellen. Hij heeft zelf een haat-liefde verhouding met zelfbruiner, want het kan soms een oempaloempa effect geven. Aan het einde van het fragment stelt Eddy Zoey vragen over welke zelfbruiner hij het best kan gebruiken, wat gevolgd wordt door uitgebreid advies van Leco.

Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder.

Zien: <em>Leco van Zadelhoff</em> geeft Eddy Zoey zelfbruiner-advies Inmiddels is het enige licht dat we nog zien TL-licht. Wie wel wat kleur op de snoet kan gebruiken, pakt de zelfbruiner erbij. Maar het doe-het-zelven is niet altijd even makkelijk, zo weet Leco te vertellen. Hij heeft zelf een haat-liefde verhouding met zelfbruiner, want het kan soms een oempaloempa effect geven. Aan het einde van het fragment stelt Eddy Zoey vragen over welke zelfbruiner hij het best kan gebruiken, wat gevolgd wordt door uitgebreid advies van Leco. Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder.
TV :
Zien: Leco van Zadelhoff geeft Eddy Zoey zelfbruiner-advies


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zien: Leco van Zadelhoff geeft Eddy Zoey zelfbruiner-advies of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier