Kijk LIVE: debat Tweede Kamer over spoedwet avondklok (18 februari)

Kijk LIVE: debat Tweede Kamer over spoedwet avondklok (18 februari)

Kijk LIVE: debat Tweede Kamer over spoedwet <em>avondklok</em> (18 februari) Het debat in de Tweede Kamer over de avondklok kun je donderdag 18 februari vanaf ongeveer 12.30 uur volgen in de LIVESTREAM hierboven. Het was de afgelopen dagen hét onderwerp van gesprek: de avondklok. De rechter bepaalde dinsdag ineens dat de maatregel van de avondklok juridisch niet voldoende was onderbouwd, nadat de protestgroep Viruswaarheid een zaak had aangespannen. Nu onderneemt het Kabinet actie om met een spoedwet deze coronamaatregel toch in stand te houden. Bekijk ook EenVandaag: spoedwet voor avondklok naar Tweede Kamer gestuurd Bekijk deze video » Wet avondklok nu wel juridisch onderbouwd?De Tweede Kamer is speciaal teruggekeerd van reces om te debatteren over de avondklok. Momenteel mag niemand in Nederland na 21.00 uur naar buiten, om zo contacten tussen mensen verder te beperken en het aantal coronabesmettingen laag te houden. Het is nu de grote vraag of een nieuwe wet rond de avondklok juridisch wel voldoende wordt ondersteund. In de video van NU.nl hierboven kun je LIVE kijken naar het coronadebat van donderdag 18 februari in de Tweede Kamer over de avondklok. Jan Brouwer in Op1: "Als de avondklok er af gaat, komen ondernemers met schadeclaims" Bekijk deze video » Willem Engel stevig aangepakt bij Op1: "Ik weet niet waar het over gaat nu" Bekijk deze video »
Live :
Kijk LIVE: debat Tweede Kamer over spoedwet avondklok (18 februari)

Het debat in de Tweede Kamer over de avondklok kun je donderdag 18 februari vanaf ongeveer 12.30 uur volgen in de LIVESTREAM hierboven.

Het was de afgelopen dagen hét onderwerp van gesprek: de avondklok. De rechter bepaalde dinsdag ineens dat de maatregel van de avondklok juridisch niet voldoende was onderbouwd, nadat de protestgroep Viruswaarheid een zaak had aangespannen. Nu onderneemt het Kabinet actie om met een spoedwet deze coronamaatregel toch in stand te houden.

Wet avondklok nu wel juridisch onderbouwd?
De Tweede Kamer is speciaal teruggekeerd van reces om te debatteren over de avondklok. Momenteel mag niemand in Nederland na 21.00 uur naar buiten, om zo contacten tussen mensen verder te beperken en het aantal coronabesmettingen laag te houden. Het is nu de grote vraag of een nieuwe wet rond de avondklok juridisch wel voldoende wordt ondersteund.

In de video van NU.nl hierboven kun je LIVE kijken naar het coronadebat van donderdag 18 februari in de Tweede Kamer over de avondklok.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Kijk LIVE: debat Tweede Kamer over spoedwet avondklok (18 februari) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier