Op1 gemist? Advocate Corinne Jeekel stelt dat Ruinerwold-vader nog steeds invloed uitoefent

Op1 gemist? Advocate Corinne Jeekel stelt dat Ruinerwold-vader nog steeds invloed uitoefent

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 18 februari. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 18 februari terugkijken bij Gids.tv.

<em>Op1</em> gemist? Advocate Corinne Jeekel stelt dat <em>Ruinerwold-vader</em> nog steeds invloed uitoefent Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 18 februari. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 18 februari terugkijken bij Gids.tv. De verdachte van het Ruinerwold-drama krijgt wordt waarschijnlijk niet gestraft. De vader die zes van zijn kinderen jarenlang zou hebben vastgehouden in een boerderij zou te ziek zijn voor een rechtszaak Volgens advocate Corinne Jeekel is de invloed die Gerrit-Jan van D. uitoefent nog steeds groot. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Advocate Corinne Jeekel stelt dat Ruinerwold-vader nog steeds invloed uitoefent

De verdachte van het Ruinerwold-drama krijgt wordt waarschijnlijk niet gestraft. De vader die zes van zijn kinderen jarenlang zou hebben vastgehouden in een boerderij zou te ziek zijn voor een rechtszaak Volgens advocate Corinne Jeekel is de invloed die Gerrit-Jan van D. uitoefent nog steeds groot.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Op1 gemist? Advocate Corinne Jeekel stelt dat Ruinerwold-vader nog steeds invloed uitoefent of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier