Reizen Waes Vlaanderen in Limburg gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Reizen Waes Vlaanderen in Limburg gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Reizen Waes Vlaanderen in Limburg gemist? Bekijk hier de hele uitzending Alle fragmenten uit deze uitzending Reizen Waes: Tom Waes ontmoet bijzondere motorbende Property Of Jesus Bekijk deze video » Reizen Waes: Tom Waes scheurt met sledehonden door Nationaal Park Hoge Kempen Bekijk deze video » Tom Waes zoekt in deze reisserie uit of hij ook in eigen land op avontuur kan. De Belg trekt deze week door Belgisch Limburg. SikhTom start zijn reis in Genk en maakt ook een uitgebreide stop in Haspengouw. Daar onderzoekt hij niet alleen een tip die hij kreeg over de Truiense Chaussée d'Amour, maar viert hij ook samen met de lokale Sikh-gemeenschap het Uur van de Zoete Nectar. SledehondenOm zijn trip door Limburg spectaculair af te sluiten racet Tom met sledehonden door het Nationaal Park Hoge Kempen. Reizen Waes Vlaanderen: geluidsman vervangt geblesseerde Tom Waes op waterbaktoernooi Bekijk deze video » Reizen Waes Vlaanderen: Tom Waes bezoekt meest noordelijke punt van België Bekijk deze video »
Uitzending :
Reizen Waes Vlaanderen in Limburg gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Tom Waes zoekt in deze reisserie uit of hij ook in eigen land op avontuur kan. De Belg trekt deze week door Belgisch Limburg.

Sikh
Tom start zijn reis in Genk en maakt ook een uitgebreide stop in Haspengouw. Daar onderzoekt hij niet alleen een tip die hij kreeg over de Truiense Chaussée d'Amour, maar viert hij ook samen met de lokale Sikh-gemeenschap het Uur van de Zoete Nectar.

Sledehonden
Om zijn trip door Limburg spectaculair af te sluiten racet Tom met sledehonden door het Nationaal Park Hoge Kempen.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Reizen Waes Vlaanderen in Limburg gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier