De TV Kantine gemist? Loretta Schrijver gaat in DNA Onbekend op zoek naar zus

De TV Kantine gemist? Loretta Schrijver gaat in DNA Onbekend op zoek naar zus

Donderdag (18 februari) nam De TV Kantine het programma DNA Onbekend op de hak. Elise Schaap was weer van de partij met een rake imitatie van presentatrice Dionne Stax en Carlo Boszhard kroop in de huid van Loretta Schrijver.

Lees verder onder de video.

<em>De TV Kantine</em> gemist? Loretta Schrijver gaat in <em>DNA Onbekend</em> op zoek naar zus Donderdag (18 februari) nam De TV Kantine het programma DNA Onbekend op de hak. Elise Schaap was weer van de partij met een rake imitatie van presentatrice Dionne Stax en Carlo Boszhard kroop in de huid van Loretta Schrijver. Lees verder onder de video. Volle zusSchrijver ging in het programma op zoek naar haar volle zus, maar het fragment begint weinig hoopvol. Ze heeft weliswaar een brief ontvangen, maar de afzender is onbekend. Een flinke klap, maar Stax wil toch weten van Schrijver wie ze hoopt dat haar familie is. Vervolgens wordt met een The Masked Singer-achtige onthulling duidelijk wie Schrijver in de armen mag sluiten... En dat zorgt voor een bizar moment. Bekijk het fragment uit De TV Kantine hierboven. De TV Kantine is elke donderdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De TV Kantine terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook TV Kantine: Beau heeft slappe buikspieren en squat met Gaby Blaaser Bekijk deze video » Hilarisch: Carlo Boszhard blikt terug op De TV Kantine samen met echte Ad Visser Bekijk deze video »
TV :
De TV Kantine gemist? Loretta Schrijver gaat in DNA Onbekend op zoek naar zus

Volle zus
Schrijver ging in het programma op zoek naar haar volle zus, maar het fragment begint weinig hoopvol. Ze heeft weliswaar een brief ontvangen, maar de afzender is onbekend. Een flinke klap, maar Stax wil toch weten van Schrijver wie ze hoopt dat haar familie is. Vervolgens wordt met een The Masked Singer-achtige onthulling duidelijk wie Schrijver in de armen mag sluiten... En dat zorgt voor een bizar moment.

Bekijk het fragment uit De TV Kantine hierboven.

De TV Kantine is elke donderdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De TV Kantine terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV