Zien: twee vrouwen in VS betrapt met vermomming om coronavaccin te krijgen

Zien: twee vrouwen in VS betrapt met vermomming om coronavaccin te krijgen

In Orlando (VS) zijn twee vrouwen betrapt die op slinkse wijze hebben geprobeerd om een coronavaccin te krijgen. In een video is te zien hoe zij worden gesnapt als ze zijn vermomd als oudere vrouwen.

Lees verder onder de video.

Zien: twee vrouwen in VS betrapt met vermomming om <em>coronavaccin</em> te krijgen In Orlando (VS) zijn twee vrouwen betrapt die op slinkse wijze hebben geprobeerd om een coronavaccin te krijgen. In een video is te zien hoe zij worden gesnapt als ze zijn vermomd als oudere vrouwen. Lees verder onder de video. Voordringers niet gearresteerdOp de vaccinatielocatie worden de twee gepakt als ze zich hebben verkleed als oudere vrouwen. Oudere volwassenen hebben voorrang bij het krijgen van een coronavaccin, op deze manier hoopten ze voor te dringen. Helaas voor deze twee ging dit door oplettende controleurs niet door, en ze hebben het geluk dat ze niet worden gearresteerd. Bekijk in de AD-video hierboven hoe de twee vrouwen worden betrapt en een standje krijgen voor de fraude en het voordringen. Zien: Elton John en Michael Caine roepen mensen op zich te laten vaccineren Bekijk deze video » Zondag met Lubach gemist? Waarom willen we het Russische vaccin? Bekijk deze video »
Buitenland :
Zien: twee vrouwen in VS betrapt met vermomming om coronavaccin te krijgen

Voordringers niet gearresteerd
Op de vaccinatielocatie worden de twee gepakt als ze zich hebben verkleed als oudere vrouwen. Oudere volwassenen hebben voorrang bij het krijgen van een coronavaccin, op deze manier hoopten ze voor te dringen. Helaas voor deze twee ging dit door oplettende controleurs niet door, en ze hebben het geluk dat ze niet worden gearresteerd.

Bekijk in de AD-video hierboven hoe de twee vrouwen worden betrapt en een standje krijgen voor de fraude en het voordringen.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: twee vrouwen in VS betrapt met vermomming om coronavaccin te krijgen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier