Reizen Waes: Tom Waes scheurt met sledehonden door Nationaal Park Hoge Kempen

Reizen Waes: Tom Waes scheurt met sledehonden door Nationaal Park Hoge Kempen

Tom Waes is voor zijn serie Reizen Waes gebonden aan zijn thuisland België, in verband met de coronacrisis. Maar er blijkt ook bij onze zuiderburen genoeg te beleven, zo scheurt de presentator met sledehonden door het Nationaal Park Hoge Kempen.

Bekijk het fragment van Reizen Waes Vlaanderen in de video hieronder.

Reizen Waes is elke vrijdag om 20.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Reizen Waes terugkijken bij Gids.tv.

<em>Reizen Waes</em>: Tom Waes scheurt met sledehonden door Nationaal Park Hoge Kempen Tom Waes is voor zijn serie Reizen Waes gebonden aan zijn thuisland België, in verband met de coronacrisis. Maar er blijkt ook bij onze zuiderburen genoeg te beleven, zo scheurt de presentator met sledehonden door het Nationaal Park Hoge Kempen. Bekijk het fragment van Reizen Waes Vlaanderen in de video hieronder. Reizen Waes is elke vrijdag om 20.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Reizen Waes terugkijken bij Gids.tv. Reizen Waes Vlaanderen: Tom Waes bezoekt meest noordelijke punt van België Bekijk deze video » Reizen Waes: Tom Waes ontmoet bijzondere motorbende Property Of Jesus Bekijk deze video »


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Reizen Waes: Tom Waes scheurt met sledehonden door Nationaal Park Hoge Kempen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV