Zien: Gaan André van Duin en Danny Vera binnenkort weer samenwerken? (video)

Zien: Gaan André van Duin en Danny Vera binnenkort weer samenwerken? (video)

Zaterdag wisten André van Duin en Danny Vera vriend en vijand te ontroeren met het nieuwe nummer 'Voor Altijd', die Danny schreef en André zong voor zijn overleden echtgenoot.

Zien: Gaan <em>André van Duin</em> en <em>Danny Vera</em> binnenkort weer samenwerken? (video) Zaterdag wisten André van Duin en Danny Vera vriend en vijand te ontroeren met het nieuwe nummer 'Voor Altijd', die Danny schreef en André zong voor zijn overleden echtgenoot. Nieuwe samenwerking?Volgens Van Duin en Vera zit een volgende samenwerking er best in: "Ik zou het een eer vinden om mee te werken aan de volgende plaat", zegt Vera. De tekst gaat verder onder deze video's Zien: André van Duin hield ziekte verborgen voor bakkers Heel Holland Bakt Bekijk deze video » Jinek gemist? André van Duin vindt toespraak Dodenherdenking ‘nogal wat’ Bekijk deze video » Zien: André van Duin draagt emotioneel lied op aan overleden partner Bekijk deze video » André dacht veel aan zijn man Martin tijdens het zingen van het lied in de uitzending van Matthijs Gaat Door: "Dat kun je ook wel zien, denk ik." Bekijk het volledige fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kunt de volledige aflevering van Matthijs Gaat Door terugkijken op Gids.tv.
Muziek :
Zien: Gaan André van Duin en Danny Vera binnenkort weer samenwerken? (video)

Nieuwe samenwerking?
Volgens Van Duin en Vera zit een volgende samenwerking er best in: "Ik zou het een eer vinden om mee te werken aan de volgende plaat", zegt Vera.

De tekst gaat verder onder deze video's

André dacht veel aan zijn man Martin tijdens het zingen van het lied in de uitzending van Matthijs Gaat Door: "Dat kun je ook wel zien, denk ik."

Bekijk het volledige fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kunt de volledige aflevering van Matthijs Gaat Door terugkijken op Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zien: Gaan André van Duin en Danny Vera binnenkort weer samenwerken? (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier