Vanavond bij Op1: Jesse Klaver, Ruud de Wild, Roel Coutinho en meer

Vanavond bij Op1: Jesse Klaver, Ruud de Wild, Roel Coutinho en meer

Vanavond bij Op1:

  • Ruud de Wild is radiopresentator, maar ook schilder. Hij ontvangt de komende weken tien fractievoorzitters van politieke partijen voor een goed gesprek én een schilderij. Hij vertelt er vanavond over bij Op1.
  • Jesse Klaver is helemaal klaar voor de verkiezingen. Hij roept mensen op om vooral links te stemmen, welke partij dat ook is. Vanavond vertelt hij bij Op1 over zijn samenwerking met andere linkse partijen.

Vanavond bij Op1: Jesse Klaver, Ruud de Wild, Roel Coutinho en meer Vanavond bij Op1: Ruud de Wild is radiopresentator, maar ook schilder. Hij ontvangt de komende weken tien fractievoorzitters van politieke partijen voor een goed gesprek én een schilderij. Hij vertelt er vanavond over bij Op1. Jesse Klaver is helemaal klaar voor de verkiezingen. Hij roept mensen op om vooral links te stemmen, welke partij dat ook is. Vanavond vertelt hij bij Op1 over zijn samenwerking met andere linkse partijen. Epidemioloog en voormalig RIVM-directeur Roel Coutinho heeft een boek geschreven over de invloed van vaccinaties op onze samenleving. Vanavond vertelt hij over dat boek Vaxx bij Op1. PresentatieDe presentatie van Op1 is op zondag 21 februari in handen van Talitha Muusse en Sven Kockelmann. Op1 is elke werkdag, elke zondag en sporadisch op zaterdag om 22.20 uur te zien op NPO 1. Je kunt iedere aflevering en de interessantste fragmenten van Op1 terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Op1 gemist? Ziekenhuisdirecteur Marcel Levi vindt angst rondom Britse variant overdreven Bekijk deze video » Op1 gemist? Pia Douwes en Frits Sissing blikken vooruit op Op Zoek Naar Maria Bekijk deze video »
Talkshow :
Vanavond bij Op1: Jesse Klaver, Ruud de Wild, Roel Coutinho en meer

  • Epidemioloog en voormalig RIVM-directeur Roel Coutinho heeft een boek geschreven over de invloed van vaccinaties op onze samenleving. Vanavond vertelt hij over dat boek Vaxx bij Op1.

Presentatie
De presentatie van Op1 is op zondag 21 februari in handen van Talitha Muusse en Sven Kockelmann.

Op1 is elke werkdag, elke zondag en sporadisch op zaterdag om 22.20 uur te zien op NPO 1. Je kunt iedere aflevering en de interessantste fragmenten van Op1 terugkijken op Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Vanavond bij Op1: Jesse Klaver, Ruud de Wild, Roel Coutinho en meer of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier