Op1 gemist? Roel Coutinho over de onzekerheid van coronavaccin: "We weten het gewoon niet"

Op1 gemist? Roel Coutinho over de onzekerheid van coronavaccin: "We weten het gewoon niet"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van zondag 21 februari. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken op Gids.tv.

Oud RIVM-directeur Roel Coutinho doet een boekje open over het vaccinatiebeleid in Nederland en daarbuiten. We weten nog te weinig over de vaccins om te weten hoe ze werken.

<em>Op1</em> gemist? <em>Roel Coutinho</em> over de onzekerheid van coronavaccin: &quot;We weten het gewoon niet&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van zondag 21 februari. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken op Gids.tv. Oud RIVM-directeur Roel Coutinho doet een boekje open over het vaccinatiebeleid in Nederland en daarbuiten. We weten nog te weinig over de vaccins om te weten hoe ze werken. Vaker inentenCoutinho stelt bij Op1 dat de werking gewoon nog te onbekend is: "Waarschijnlijk zou je je vaker moeten inenten. Hoe vaak en met welk vaccin, dat moet simpelweg nog blijken." Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv. Vanavond bij Op1: Jesse Klaver, Ruud de Wild, Roel Coutinho en meer Bekijk deze video »
Talkshow :
Op1 gemist? Roel Coutinho over de onzekerheid van coronavaccin: "We weten het gewoon niet"

Vaker inenten
Coutinho stelt bij Op1 dat de werking gewoon nog te onbekend is: "Waarschijnlijk zou je je vaker moeten inenten. Hoe vaak en met welk vaccin, dat moet simpelweg nog blijken."

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Op1 gemist? Roel Coutinho over de onzekerheid van coronavaccin: "We weten het gewoon niet" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier