Ingelijst aflevering 1 met Thierry Baudet gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Ingelijst aflevering 1 met Thierry Baudet gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Ingelijst aflevering 1 met Thierry Baudet gemist? Bekijk hier de hele uitzending Alle fragmenten uit deze uitzending Ruud de Wild over nieuwe programma Ingelijst: "Geert Wilders is helemaal geen norse man" Bekijk deze video » In het nieuwe programma Ingelijst, twee weken lang elke werkdag rond middernacht op NPO 1, interviewt Ruud de Wild lijsttrekkers van verschillende politieke partijen en onderzoekt zo de soundtrack van hun leven. Na het gesprek maakt Ruud een schilderij dat volgens hem de hoofdpersoon typeert. DrijfverenRuud ontmoet de politici in zijn atelier in Amsterdam. Aan de werktafel ontspint zich een persoonlijk gesprek over de drijfveren, ambities en het leven van de hoofdpersoon. Muziek staat centraal. BaudetIn de eerste aflevering komt Thierry Baudet van Forum voor Democratie langs om met Ruud over politiek en muziek te praten. De belangrijkste songtekst van de politicus zal Ruud in een schilderij verwerken. Video: Ruud de Wild bekritiseert Olcay: "Elke keer als het 5 graden is" Bekijk deze video » Ruud de Wild over zijn vriendin Olcay Gulsen: "Dat hele Gulsen-circus!" Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

In het nieuwe programma Ingelijst, twee weken lang elke werkdag rond middernacht op NPO 1, interviewt Ruud de Wild lijsttrekkers van verschillende politieke partijen en onderzoekt zo de soundtrack van hun leven. Na het gesprek maakt Ruud een schilderij dat volgens hem de hoofdpersoon typeert.

Drijfveren
Ruud ontmoet de politici in zijn atelier in Amsterdam. Aan de werktafel ontspint zich een persoonlijk gesprek over de drijfveren, ambities en het leven van de hoofdpersoon. Muziek staat centraal.

Baudet
In de eerste aflevering komt Thierry Baudet van Forum voor Democratie langs om met Ruud over politiek en muziek te praten. De belangrijkste songtekst van de politicus zal Ruud in een schilderij verwerken.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Ingelijst

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Ingelijst aflevering 1 met Thierry Baudet gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier