Slotaflevering Hunted VIPS gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Slotaflevering Hunted VIPS gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Slotaflevering Hunted VIPS gemist? Bekijk hier de hele uitzending De laatste voortvluchtigen in Hunted VIPS proberen in deze slotaflevering het extractiepunt te bereiken voordat ze worden opgepakt door de Hunters. Twee duo'sTwee van de vier duo's die aan het experiment om een week uit handen van de opsporingsdiensten te blijven begonnen, zijn nog over. Kim Feenstra & Birgit Schuurman en Dennis Weening & Klaas van der Eerden zijn nog op de vlucht. EilandDankzij aanwijzingen van de programmamakers weten de duo's dat ze naar het Eiland van Heeg in het Heegermeer in Friesland moeten. Daar kunnen ze het land ontvluchten, maar de Hunters zullen ze daarvoor proberen te vangen. VIPS-editieNa vijf seizoenen met onbekende Nederlanders probeert nu een aantal bekende Nederlanders uit handen te blijven van een professioneel opsporingsteam met dezelfde bevoegdheden die politie en justitie hebben om voortvluchtigen van de hoogste categorie te pakken. Hunted VIPS: Fajah Lourens was zenuwachtig tijdens eerste vluchtpoging Bekijk deze video » Fajah Lourens onbeschoft tegen helper in Hunted VIPS: "Ik wil eruit!" Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

De laatste voortvluchtigen in Hunted VIPS proberen in deze slotaflevering het extractiepunt te bereiken voordat ze worden opgepakt door de Hunters.

Twee duo's
Twee van de vier duo's die aan het experiment om een week uit handen van de opsporingsdiensten te blijven begonnen, zijn nog over. Kim Feenstra & Birgit Schuurman en Dennis Weening & Klaas van der Eerden zijn nog op de vlucht.

Eiland
Dankzij aanwijzingen van de programmamakers weten de duo's dat ze naar het Eiland van Heeg in het Heegermeer in Friesland moeten. Daar kunnen ze het land ontvluchten, maar de Hunters zullen ze daarvoor proberen te vangen.

VIPS-editie
Na vijf seizoenen met onbekende Nederlanders probeert nu een aantal bekende Nederlanders uit handen te blijven van een professioneel opsporingsteam met dezelfde bevoegdheden die politie en justitie hebben om voortvluchtigen van de hoogste categorie te pakken.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Slotaflevering Hunted VIPS gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier