Guido Weijers bij Humberto over testoptreden: "Het publiek had honger"

Guido Weijers bij Humberto over testoptreden: "Het publiek had honger"

Guido Weijers mocht onlangs eindelijk weer eens optreden voor publiek, bij wijze van test. Hoe was dat? "Het was anderhalf jaar geleden dat ik voor 500 man stond. Niet alleen ik, maar ook het publiek had wel honger. Er zat zo'n goede vibe in de zaal. Het was een ontlading."

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van zondag 21 februari. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto van 21 februari terugkijken bij Gids.tv.

Guido Weijers bij <em>Humberto</em> over testoptreden: &quot;Het publiek had honger&quot; Guido Weijers mocht onlangs eindelijk weer eens optreden voor publiek, bij wijze van test. Hoe was dat? "Het was anderhalf jaar geleden dat ik voor 500 man stond. Niet alleen ik, maar ook het publiek had wel honger. Er zat zo'n goede vibe in de zaal. Het was een ontlading." Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van zondag 21 februari. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto van 21 februari terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Guido Weijers bij Humberto over testoptreden: "Het publiek had honger"


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Guido Weijers bij Humberto over testoptreden: "Het publiek had honger" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV