Video: John van den Heuvel over baby in vuilcontainer Amsterdam

Video: John van den Heuvel over baby in vuilcontainer Amsterdam

Heftig nieuws uit Amsterdam: de politie vond daar zondag een levende baby in een ondergrondse vuilcontainer. Het pasgeboren meisje ligt op dit moment in het ziekenhuis en maakt het gelukkig naar omstandigheden goed. John van den Heuvel reageerde maandagochtend: "Het gebeurt gelukkig niet vaak maar wel regelmatig. Ik denk dat boosheid niet een terecht gevoel is maar dat je vooral medelijden met de moeder moet hebben. Die zal dit niet zomaar doen en zal volkomen wanhopig zijn." Bekijk het fragment van Goedemorgen Nederland hieronder.

Video: <em>John van den Heuvel</em> over baby in vuilcontainer Amsterdam Heftig nieuws uit Amsterdam: de politie vond daar zondag een levende baby in een ondergrondse vuilcontainer. Het pasgeboren meisje ligt op dit moment in het ziekenhuis en maakt het gelukkig naar omstandigheden goed. John van den Heuvel reageerde maandagochtend: "Het gebeurt gelukkig niet vaak maar wel regelmatig. Ik denk dat boosheid niet een terecht gevoel is maar dat je vooral medelijden met de moeder moet hebben. Die zal dit niet zomaar doen en zal volkomen wanhopig zijn." Bekijk het fragment van Goedemorgen Nederland hieronder.
TV :
Video: John van den Heuvel over baby in vuilcontainer Amsterdam


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Video: John van den Heuvel over baby in vuilcontainer Amsterdam of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier