Joost Eerdmans (JA21) wil samenwerken met Forum voor Democratie (Goedemorgen Nederland)

Joost Eerdmans (JA21) wil samenwerken met Forum voor Democratie (Goedemorgen Nederland)

Joost Eerdmans sluit niet uit dat hij na de verkiezingen gaat samenwerken met Forum Voor Democratie. Hij is even geleden tijdens de grote Forum voor Democratie-crisis uit de partij gestapt en heeft vervolgens JA21 opgericht. “Die hebben zichzelf een beetje opgeblazen, maar ook die zijn natuurlijk van harte welkom op de rechterflank want daar zitten denk ik ook goede ideeën”, zegt Eerdmans over de partij van Thierry Baudet. “Alleen de leider heeft het zich een beetje onmogelijk gemaakt denk ik bij andere partijen door allerlei randzaken erbij te trekken.”

Bekijk de video van Goedemorgen Nederland hieronder. Heb je Goedemorgen Nederland gemist? Je kunt elke uitzending en de beste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Joost Eerdmans (JA21) wil samenwerken met Forum voor Democratie (<em>Goedemorgen Nederland</em>) Joost Eerdmans sluit niet uit dat hij na de verkiezingen gaat samenwerken met Forum Voor Democratie. Hij is even geleden tijdens de grote Forum voor Democratie-crisis uit de partij gestapt en heeft vervolgens JA21 opgericht. “Die hebben zichzelf een beetje opgeblazen, maar ook die zijn natuurlijk van harte welkom op de rechterflank want daar zitten denk ik ook goede ideeën”, zegt Eerdmans over de partij van Thierry Baudet. “Alleen de leider heeft het zich een beetje onmogelijk gemaakt denk ik bij andere partijen door allerlei randzaken erbij te trekken.” Bekijk de video van Goedemorgen Nederland hieronder. Heb je Goedemorgen Nederland gemist? Je kunt elke uitzending en de beste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Joost Eerdmans over migratiebeleid: ‘Iemand nodig met ballen’ (Goedemorgen Nederland) Bekijk deze video » Bekijk Danny's wereld aflevering 3: Thierry Baudet en Freek Jansen over crisis bij FvD Bekijk deze video »
TV :
Joost Eerdmans (JA21) wil samenwerken met Forum voor Democratie (Goedemorgen Nederland)


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Joost Eerdmans (JA21) wil samenwerken met Forum voor Democratie (Goedemorgen Nederland) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier