De Grote Bram Krikke Show: een gloednieuwe quiz met Orgel Joke

De Grote Bram Krikke Show: een gloednieuwe quiz met Orgel Joke

Lees ook de Gids.tv serierecensie van De Grote Bram Krikke Show.

Bram Krikke haalt voor zijn programma De Grote Bram Krikke Show alles uit de kast. Met Marieke Elsinga gaat hij een gloednieuwe quiz spelen, en een hoofdrol is weggelegd voor niemand minder dan Orgel Joke.

Bekijk het fragment van De Grote Bram Krikke Show hieronder.

Nieuwe afleveringen van De Grote Bram Krikke Show met Bram Krikke zijn iedere zondag te zien op Videoland

<em>De Grote Bram Krikke Show</em>: een gloednieuwe quiz met Orgel Joke Lees ook de Gids.tv serierecensie van De Grote Bram Krikke Show. Bram Krikke haalt voor zijn programma De Grote Bram Krikke Show alles uit de kast. Met Marieke Elsinga gaat hij een gloednieuwe quiz spelen, en een hoofdrol is weggelegd voor niemand minder dan Orgel Joke. Bekijk het fragment van De Grote Bram Krikke Show hieronder. Nieuwe afleveringen van De Grote Bram Krikke Show met Bram Krikke zijn iedere zondag te zien op Videoland Video: Bram Krikke probeert Mark Rutte te bellen Bekijk deze video » Hilarische video: Bram Krikke zoekt nieuwe promotiefoto met William Rutten Bekijk deze video »


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op De Grote Bram Krikke Show: een gloednieuwe quiz met Orgel Joke of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier