ANNE+ komt met speelfilm in bioscoop en op Netflix: bekijk de aankondiging

ANNE+ komt met speelfilm in bioscoop en op Netflix: bekijk de aankondiging

Groot nieuws voor alle fans van de serie ANNE+. De makers hebben namelijk bekendgemaakt dat er een speelfilm van de populaire serie ANNE+ in de maak is…

Lees verder onder de video.

<em>ANNE+</em> komt met speelfilm in bioscoop en op Netflix: bekijk de aankondiging Groot nieuws voor alle fans van de serie ANNE+. De makers hebben namelijk bekendgemaakt dat er een speelfilm van de populaire serie ANNE+ in de maak is… Lees verder onder de video. Seizoen 1 en 2 ANNE+ binnenkort ook op NetflixDe makers onthullen in een video dat er al momenteel hard wordt gewerkt aan de film, al is er nog niet veel over de inhoud bekendgemaakt. De opnames gaan binnenkort van start in Amsterdam. De film komt op Netflix en zal voor de hele wereld beschikbaar zijn, in Nederland kun je de film eerst in de bioscoop bekijken. ANNE+ volgt het liefdesleven van de lesbische Anne (een rol van Hanna van Vliet), die woont en werkt in Amsterdam. Vanaf 4 maart kun je seizoen 1 en 2 ook op Netflix bekijken. Heb je ANNE+ gemist? Je kunt alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.
Film :
ANNE+ komt met speelfilm in bioscoop en op Netflix: bekijk de aankondiging

Seizoen 1 en 2 ANNE+ binnenkort ook op Netflix
De makers onthullen in een video dat er al momenteel hard wordt gewerkt aan de film, al is er nog niet veel over de inhoud bekendgemaakt. De opnames gaan binnenkort van start in Amsterdam. De film komt op Netflix en zal voor de hele wereld beschikbaar zijn, in Nederland kun je de film eerst in de bioscoop bekijken. ANNE+ volgt het liefdesleven van de lesbische Anne (een rol van Hanna van Vliet), die woont en werkt in Amsterdam. Vanaf 4 maart kun je seizoen 1 en 2 ook op Netflix bekijken.

Heb je ANNE+ gemist? Je kunt alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV