Mysterieuze misdaadserie The Irregulars 26 maart bij Netflix: bekijk de teaser

Mysterieuze misdaadserie The Irregulars 26 maart bij Netflix: bekijk de teaser

Nog even geduld en dan kun je bij Netflix kijken naar de nieuwe serie The Irregulars. Dit is een bovennatuurlijke crimeserie die zich afspeelt in de negentiende eeuw rond het bekende adres Baker Street 221B. Een groep buitenbeentjes doet zijn best om bovennatuurlijke misdrijven proberen op te lossen. Zij krijgen deze opdracht van niemand minder dan dr. Watson en zijn partner Sherlock Holmes.

The Irregulars is vanaf 26 maart te zien bij Netflix. In de video hieronder kun je de teaser van The Irregulars bekijken.

Mysterieuze misdaadserie <em>The Irregulars</em> 26 maart bij Netflix: bekijk de teaser Nog even geduld en dan kun je bij Netflix kijken naar de nieuwe serie The Irregulars. Dit is een bovennatuurlijke crimeserie die zich afspeelt in de negentiende eeuw rond het bekende adres Baker Street 221B. Een groep buitenbeentjes doet zijn best om bovennatuurlijke misdrijven proberen op te lossen. Zij krijgen deze opdracht van niemand minder dan dr. Watson en zijn partner Sherlock Holmes. The Irregulars is vanaf 26 maart te zien bij Netflix. In de video hieronder kun je de teaser van The Irregulars bekijken. Zien: bekijk de trailer van Country Comfort (Netflix) Bekijk deze video » ANNE+ komt met speelfilm in bioscoop en op Netflix: bekijk de aankondiging Bekijk deze video »
Trailer :
Mysterieuze misdaadserie The Irregulars 26 maart bij Netflix: bekijk de teaser


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Mysterieuze misdaadserie The Irregulars 26 maart bij Netflix: bekijk de teaser of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier